Om GasDetect

Hos GasDetect beskæftiger vi os med såvel salg af avanceret gasdetekteringsudstyr, som service og udlejning af instrumenter. Vi repræsenterer anerkendte virksomheder som Industrial Scientific, Ion Science, Oldham, Tyco Gas and Flame, Pfannenberg, Geotech og Kurz.

GasDetect redder liv med viden. Det forpligter.

Vi fokuserer på hele processen og leverer udstyr af højeste kvalitet, med de nødvendige certifikater som ATEX, marine godkendelse, SIL etc. Uden den rette vedligeholdelse og periodevise test, vil selv de bedste detektorer fejle i farlige situationer. GasDetect tilbyder systemer til kalibrering og daglig test af udstyr, der bruges i et hårdt miljø.

Vi tilbyder, som de eneste i danmark, gasdetektering som en fuld service, hvor vi ejer og vedligeholder jeres gasdetektorer. Vi tager det fulde ansvar for detektorernes funktionsdygtighed.

Vi kræver det bedste – også af os selv! 

GasDetect blev SKS kvalitetssikringscertificet d. 11. april 2017 . Et grundigt forløb blevet succesfuldt afsluttet og vi har nu en tredjeparts verifikation af den høje kvalitet som vi altid har leveret.

GasDetect redder liv med viden. Det forpligter. Vi er dedikerede til at levere kvalitets rådgivning, projektering, projektledelse, installation og service der vil gøre en betydelig forskel for din virksomhed og dine medarbejdere.

AGA certificering per 1. maj 2017! 

GasDetect blev AGA certificet d. 1. maj 2017 . Et forløb, med kurser og en afsluttende prøve, blev succesfuldt afsluttet og vi kan nu kalde os AGA certificeret ihht. DBI’s forskrift 233(2000) vedr. installation og service af gasalarmanlæg.

GasDetect kan derfor nu tilbyde installation og service af automatiske gasalarmanlæg, der benyttes ifm. opbevaring og anvendelse af brandfarlige væsker og gasser. AGA anlæg er baseret på detektorer, der opdager udslip af gasser. I tilfælde af udslip detekteres gassen og anlægget kan f.eks. afbryde elinstallationer for at undgå eksplosion eller starte et ventilationsanlæg.

Vi har de nødvendige instrumenter og viden, lad os hjælpe dig på vej

Kontakt os

Autoriseret Elinstallatør per 1. maj 2017! 

GasDetect har den 1. Maj 2017 opnået autorisation som elinstallatør.

Det giver os stærkt forbedrede muligheder for fremover at udføre totalprojekter ved vore kunder.

Kontakt Mads Lysdal Hansen og nærmere om hvad det har af betydning for dig og dit firma.
Ring til Mads på tlf.: 42 42 50 67 eller send en e-mail på mlh@gas.dk.